Abonnementen voor de bloemenmanden

Eenmalig voor de plantenmanden

Plantenmanden

Onze plantenarrangementen zijn van uitstekende kwaliteit met zorg door onze bloemisten samengesteld. Ze worden in een mooie mand opgemaakt en zijn verkrijgbaar in twee maten. U kunt bij ons kiezen voor een mand met vetplanten of voor een mand met groene en bloeiende seizoensplanten.

De gedenkmanden met bloeiende planten zijn aangepast op het seizoen. Zo kunnen bijvoorbeeld de manden in het voorjaar gecombineerd zijn met bollen, zomers met perkplanten, najaar en winter met heide. De manden met vetplanten zijn jaarrond leverbaar en nog beter houdbaar.

Bestellen en bezorgen
Nadat u een product heeft gekozen, zorgen wij ervoor dat de gedenkmand of het boeket op het graf van uw dierbare geplaatst wordt. Door het volledig door u ingevulde contact formulier, kunnen wij de exacte plaats van het graf te lokaliseren en u de mogelijkheid te geven om andere wensen kenbaar te maken.

U betaalt per levering, zowel eenmalig als bij een abonnement.

Onze bloemisten maken de Gedenkmanden en zorgen voor aflevering. Indien gewenst, ontvangt u een foto van ons van het gekozen product.

Meer over onze arrangementen

U vindt het belangrijk dat de gedenkplaats van uw dierbare netjes en verzorgd is, aangekleed met bloemen of planten. Hier gaat troost en warmte vanuit, ervaren we bij een bezoek aan de begraafplaats. Mooie bloemen en planten worden dan ook zeer gewaardeerd.

De keuze voor bloemen, planten of een boeket is zeer persoonlijk, en u kiest zelf wat het beste bij uw dierbare past. Welke keuze u ook maakt, al onze producten worden persoonlijk door onze bloemisten klaargemaakt en afgeleverd.