Abonnementen voor de gedenkboeketten

Eenmalig voor de gedenkboeketten

Gedenkboeketten

Onze grafboeketten zijn verkrijgbaar in speciale vormen en samenstellingen. Een boeket voor op het graf van uw naaste laat weten dat u aan hem of haar denkt. U heeft de keuze uit diverse prachtige grafboeketten en samenstellingen. U kunt kiezen voor een groot of medium boeket.

Bestellen en bezorgen
Nadat u een product heeft gekozen, zorgen wij ervoor dat de gedenkmand of het boeket op het graf van uw dierbare geplaatst wordt. Dat doen wij aan de hand van het door u ingevulde contactformulier waardoor wij de exacte plaats van het graf kunnen lokaliseren en u de mogelijkheid te geven om andere wensen kenbaar te maken. U betaalt per levering indien eenmalig, maar ook bij een abonnement.

Onze bloemisten maken de Gedenkmanden en zorgen voor aflevering. Indien gewenst, ontvangt u een foto van ons na aflevering van het gekozen product.

Meer over onze gedenkboeketten

Een Gedenkboeket is een grafboeket voor op de laatste rustplaats van uw naaste. U laat hiermee weten dat diegene nog steeds in uw gedachte is. Onze gemengde boeketten zijn verkrijgbaar in twee maten en diverse kleuren. De boeketten zijn samengesteld uit kwaliteitsbloemen om een goede houdbaarheid te garanderen.

De bloemen die wij gebruiken zijn vers, exclusief, van goede kwaliteit en een keuze van onze bloemisten uit het seizoensaanbod.

Kiest u liever voor een rozenboeket? Ook dit is mogelijk, verkrijgbaar in twee maten. Wij zorgen voor een mooi geschikt boeket van grootbloemige rozen in de door u gewenste kleur. Al onze boeketten worden kant en klaar geschikt in een stevige vaas, met voldoende water en snijbloemenvoedsel.