Het ontstaan van Gedenkbloemen….

Gedenkbloemen.nl is opgezet door 4 ondernemers uit drie verschillende branches.

Een van de initiatiefnemers kreeg regelmatig het verzoek van familie, wonende aan de andere kant van Nederland, om bloemen naar het graf van een naaste te brengen in zijn woonplaats. Hieruit kwam naar voren dat nabestaanden het belangrijk vinden om een dierbare te herdenken. Bloemen en planten spelen hierbij een grote rol. Het is een manier om te tonen dat een dierbare nog steeds in onze gedachten is.

Wij begrijpen dat niet iedereen altijd zelf in staat is om een bloemstuk, bloemen of planten op het graf te plaatsen, maar dat dit wel vaak een wens is. Om deze reden besloten wij een oplossing te bieden in de vorm van een bezorgservice voor boeketten, bloemstukken en plantenmanden.

U kunt de bezorgservice inschakelen voor eenmalige bezorging, maar ook kiezen om een abonnement af te sluiten, waardoor er op vastgestelde momenten de verse bloemen of planten op het betreffende graf worden afgeleverd.

Gert

Creatief in het bedenken van oplossingen die er nog niet zijn. Een duurzaamheidsondernemer die vanuit zijn hart werkt.

Marja en Karin

Een passie voor bloemen en planten. Zij weten met liefde en aandacht de mooiste stukken te maken.

René

Hij weet prachtige creaties te maken ter nagedachtenis aan dierbaren en heeft jarenlange ervaring in de wereld van de grafstenen.

Het mooiste voor uw dierbare

De hartenvorm rozen gedenkbloemen

Bekijk dit product