Abonnementen voor de bloemenmanden

Eenmalig voor de bloemenmanden

Bloemenmanden

Van een eenvoudig boeket tot een uitgebreid bloemenarrangement op het graf, het is allemaal mogelijk. Onze Gedenkmanden met bloemen worden in steekschuim opgestoken en afgeleverd in een mand voor maximale houdbaarheid. U kunt kiezen voor twee maten en diverse kleurstellingen. U maakt de keuze wat er bij uw dierbare past. Of gaat u liever voor een gemend boeket of een rozenboeket?

Onze gedenkboeketten worden neergezet in een stevige vaas, met voldoende water en snijbloemenvoedsel. Laat u inspireren door de foto’s en kies voor de bloemen die u aanspreken. Door bloemen op het graf van uw naaste te leggen, laat u weten dat deze persoon nog steeds in uw herinnering is!

Bestellen en bezorgen
Nadat u een product heeft gekozen, vult u het contactformulier volledig in. Dit is belangrijk om het graf exact te lokaliseren. Hier kunt u ook uw wensen aangeven.

U betaalt per levering, zowel eenmalig als bij een abonnement.

Onze bloemisten maken de Gedenkmanden en zorgen voor aflevering. Zodra de levering is voltooid, ontvangt u indien gewenst, een foto van ons van het geleverde product.

Meer over onze bloemenarrangementen voor op het graf

U vindt het belangrijk dat de gedenkplaats van uw dierbare netjes en verzorgd is, aangekleed met bloemen of planten. Hier gaat troost en warmte vanuit, ervaren we bij een bezoek aan de begraafplaats. Mooie bloemen en planten worden dan ook zeer gewaardeerd.

De keuze voor bloemen, planten of een boeket is zeer persoonlijk, en u kiest zelf wat het beste bij uw dierbare past. Welke keuze u ook maakt, al onze producten worden persoonlijk door onze bloemisten klaargemaakt en afgeleverd.